Referenser

Vi använder Staffanstorps Städ sedan länge och är glada för deras arbete.
Dem är flexibla, lyhörda och vi är mycket nöjda.
Jonas Dahlberg / Samurai

Vi har provat många företag. Det var inte förrän vi hittade Staffanstorps Städ
som vi kände att städningen blev punktlig och som vi ville ha den.
Det kommer alltid samma person vilket känns tryggt och bra för då lär man känna personen som man anlitar.
Grabbarna från Mamut

Staffanstorp Städ har hjälpt EcomPartner under ca två år. De är punktliga, snabba och flexibla. Vi ställer höga krav på vår städning vilket Staffanstorp Städ absolut lever upp till.
Andrée Reutergard / Ecommerce Support Sverige AB

Vi på KIMOR AB vill ha rent och snyggt omkring oss, det får vi av personalen på Staffanstorps städ AB. Vi uppskattar också att Staffanstorps Städs personal arbetar snabbt, effektivt och tyst. Vi ser att de har varit hos oss och det luktar rent och fräscht när de har gått, det är precis så vi vill ha det.
Marianne Rosengren / KIMOR AB

brf

Rekommenderas! Mycket proffesionella och kunniga! Mycket serviceminded och tar sitt jobb på största allvar. Passar tider och jobbar snabbt. Prisvärda och gör tydliga specifikationer på fakturor. Rekommenderas för såväl stora som små jobb. De gav nytt liv åt ett 100 år gammalt golv i vår BRF på bara ett par timmar! Vi slapp lägga nytt golv och sparade både pengar och miljö.
BRF i Lund

Staffanstorps Städ har anlitats i min butik sen juni  2001 och varit ett mycket bra bolag. Är det det minsta problem som uppstår, fixar man till detta omgående snabbt och enkelt. Vi är mycket nöjda med företaget och dess personal.
Gunnar Persson / Butikschef -City Gross Staffanstorp

mf

Att anlita Staffanstorps Städ var ett klokt beslut! Vi uppskattar att det alltid är samma person som kommer och städar vårt hem då vi upplever att man ”lär känna” huset och att städningen uppnår bästa resultat. Med Staffanstorps Städ får vi mer tid tillsammans och att komma hem till en doft av nystädat är underbart.

Maria och Freddy

cm

Alltid toppenresultat! Alltid ett personligt och trevligt bemötande! Att anlita Staffansstorps städ har gett oss betydligt mer fritid samtidigt som vi för jämnan har ett välstädat hem!
Det kallar vi vardagslyx….!
Camilla och Magnus

a

Vi vill bara säga att vi är extremt nöjda med den städhjälp vi får av er.
Det bästa är:
Att det är samma person som kommer varje gång – det gör oss trygga, och vi vet att det är någon som känner till vårt hus och våra husdjur!
Att det är väldigt trevlig personal – Jeanette är bara bäst och när vi nu har haft Maria här som vikarie har hon också varit helt super!
Att det alltid blir jättefint städat – det där lilla extra som gör att man bara känner wow när man kommer hem!
Att ni kommer den tid vi bestämt och annars hör av er!
Att ni har egen städutrustning så att vi aldrig behöver tänka på det!

Åsa och resten av den nöjda familjen